2008. január 23., szerda

Lódulj

2008. január 1.
Mindig csak a munka... ha igaz, hogy egész évben azt csináljuk, mint az év első napján, akkor ez ennek az évnek nagyon termékenynek kell lennie, mert most akárhogy osztok, szorzok, muszáj elvégeznem, amit el kell.. és végülis nem olyan szörnyű, ha nem telik az év lustálkodással.

Bejegyezte: .:˙Voila˙:. dátum: 6:10 0 megjegyzés

Hadd folyjon!

2007. december 31.
BUÉK... bújjék mindenki a maga takarója alá! Vagy ne..A határozottság az utóbbi napokban nem a legfőbb erényem. De hát "minél inkább meg akarjuk előre tervezni a dolgokat, annál nagyobb szerepet kap az események lefolyásában a véletlen."Már megint nem azzal foglalkozom, amivel kéne... vagy mindig csak azzal foglalkozom, amivel kéne? Vagy nem mindig? És most? Pezsgőt!Hadd folyjon az újév! Illetve az új év!


Bejegyezte: .:˙Voila˙:. dátum: 16:01 0 megjegyzés

Figyelj csak!

2007. december 30.


Kicsit elfáradtam. A következő évben igyekszem nem pocsékolni ennyire az energiáimat felesleges dolgokra. Igyekszem hű lenni magamhoz, és arra fordítani a figyelmemet, ami valóban érdekel. Nemcsak érdekel, de az életem része, vagy azzá válik. Vagy nem.

Bejegyezte: .:˙Voila˙:. dátum: 13:56 0 megjegyzés

magas falak

2007. december 29.

Kezdem érezni, hogy az emberek irigyek. Ez bizonyos szempontból jó, csak tudni kell kezelni. Mert bizony veszélyes is lehet.

Á l m o d t a m e g y v i l á g o t m a g a m n a k
I t t á l l o k a k a p u i e l ő t t
A d j e r ő t , h o g y b e t u d j a k l é p n i
V a n h i t e m a m a g a s f a l a k e l ő t t

EDDA - Álmodtam egy világot magamnak:

Omladozó utakon

2007. december 25.
Hiába tervezem meg az életemet jó előre, a 4. év után mindig jön vmi gubanc, ami miatt egyszerűen nincs tovább abban az irányban. Egy kb. évtized óta járható út egyszerűen leomlott. Legalábbis e pillanatban úgy tűnik. Ugyanebbe a csapdába estem 5 éve is, akkor nem volt kéznél egy B terv. Most van B tervem, de ha azt kell megvalósítanom, akkor mi keresnivalóm Debrecenben?! Akkor csak Miskolc és Bp jöhet számításba... Ha no more kieg. képzés, leszek kiadói szerk. Rengetegszer éreztem az elmúlt években, hogy utánam omlik az út, amin eddig jutottam. Másnak esélye nincs ugyanezt az utat végigjárni. Ahhoz végig velem kellett volna tartania. Mindig attól tartok, hogy egyszer az út nem mögöttem, hanem előttem omlik le.. mint egyszer. Most talán megismétlődik, de most van lehetőségem kerülőutat választani.

Kapcs: az utolsó bekezdés innen: http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=1&hir_id=8318

Bejegyezte: .:˙Voila˙:. dátum: 4:56 0 megjegyzés

Számvetés

2007. december 24.

Ha számvetést kéne végeznem az évvel, először rá kéne jönnöm, hogy még sosem csináltam ilyet. Aztán ebből kifolyólag az egész életemet nézném végig, és rá kéne jönnöm, rá kell jönnöm, hogy bizonyos dolgokkal még mindig nem néztem szembe az életben. És ez a legfőbb probléma. Ha sorra szembenézek azokkal, amikkel eddig nem mertem, akkor léphetek akármilyen irányban. Addig csak egy helyben toporgok...

Bejegyezte: .:˙Voila˙:. dátum: 10:01 0 megjegyzés