2008. július 5., szombat

Menjasszonyba!


Vajon milyen érzés lehet azzal a tudattal élni, hogy egy hét múlva esküvő? Persze, gondolom a szervezkedések körül foroghat az agy. Ha tényleg akarják, akkor valószínűleg meg sem fordul a fejükben, hogy visszakozzanak. Nem is létezik más a világon, minden eltörpül... kivéve az A NAP.
.
Talán az is megfordulna a fejemben: egy.. sőt, két család rég nem látott tagjai gyűlnek ilyenkor egybe. Biztos nem véletlen, hogy az életben olyan ritkán látják egymást. Akik itt ismerkednek össze, eleve előítéletük lehet, attól függően, mennyire áll közel hozzájuk a vőlegény, vagy a menyasszony. Az esküvőmön már biztos meg lennék keresztelkedve is... úgyhogy valószínűleg imádkoznék azért, hogy ne legyen balhé!
.
Ha kilenc nőszemély egy szobában ennyire különböző tud lenni... Nem gondoltam volna, hogy annyira félelmetesen, határozottan rájuk parancsoltam azon a szép bográcsos estén a telefonban... Végső soron: tökéletesen eredményes volt, mert a "lyányok" eljöttek, igyekeztek viselkedni, és nem veszekedett senki... Talán még a menyasszony is jól érezte magát.... Unatkozni, biztos nem unatkozott.
.
Balkán Fanatik - Csináld, csináld, jól csináld:
http://www.youtube.com/watch?v=i7S_iqUBFu4&feature=related