2010. szeptember 12., vasárnap

Optimista elégedetlen

A célom az, hogy jó ember legyek, s közben megtanuljam a leckét: nem elég kiszolgálni másokat, ha közben arra törekszem, hogy önállóan is megálljam a helyem az életben. Persze együtt azzal a személlyel, aki szeret és megosztja az életét velem. És akit én is viszontszeretek, akivel három hónapja gyűrűt cseréltünk. Most írok, pedig boldog vagyok! Annyira, hogy erről tudósítanom kell!
.
Úgy érzem, ismét elkezdett pörögni az életem. Végre nem csak várok ölbe tett kézzel a szebb jövőre, hanem teszek is érte. Persze tisztában vagyok vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ettől, egyszercsak Kánaánban találom magam. Ismerem az ördögit és az angyalit egyaránt. Az osztályteremben össze van zárva a két oldal, s nekem ezt kell megtanulni kezelni. Reménykedem!
.
Tanulgatok, tanítgatok, dolgozgatok, mellékdolgozok egy picit és ma visszautasítottam egy kis ingyenmunkát, hiszen dolgozok én eleget a suliban fizetés nélkül, és alulfizetve. Soha nem kaptam meg a diplomás bért, eddigi tapasztalataim folyamán örülhettem, ha egyáltalán kaptam valami fizettséget mindazért, amit nyújtottam másoknak. Szeretnék kevésbé marionett lenni! Remélem, ezt el is érem! Minden egyes nap erre törekszem.
.
Republic - Igazi szerelem